Tilbud Privat kunder

Å rydde en leilighet eller et hus, spesielt med et stort areal, er en uendelig plikt. Det tar masse tid og energi som kan brukes annerledes: på jobbrelaterte saker, på familiesaker eller på underholdning eller rett og slett på hvile. Så hvis du verdsetter tiden din og foretrekker å stole på fagfolk – la dem hjelpe deg på en slik måte som passer dine behov best.
Perfekt rengjøring er et profesjonelt renholdsfirma. Derfor vet vi hvor stor rolle godt opplærte ansatte spiller. Personalet vårt består av personer med gode manerer som kan oppføre seg i enhver situasjon. Vi har erfaring og takket være den garanterer vi nøyaktig og effektiv utførelse av rengjøringstjenester i boliger. Det er kundenes tilfredshet vi setter på første plass. Vi oppfyller forventninger til selv de mest krevende personene. Hvis du leter etter et rengjøringsfirma som utfører tjenester på høyest mulig nivå, er du på rett sted! Når vi utfører enkelte oppgaver, satser vi alltid på profesjonalitet, pålitelighet og diskresjon. Man kan stole på oss. Vi tilbyr gode priser samt riktig kvalitet.

Perfekt rengjøring er et firma som tilbyr en stor rekke renholdstjenester. Hver kunde har mulighet til å utvide standard renholdstjeneste for bolig med flere alternativer. Vi tilbyr f.eks. vask av kjøleskap, vask av mikrobølgeovn, vindusvask eller rengjøring av kjøkkenmøbler. Vårt firma vil avlaste deg i alle plagsomme aktiviteter. Du vil endelig få fritid. Sjekk selv hvor behagelig det er å bruke profesjonelle rengjøringstjenester!


FAST RENGJØRING AV HUS OG LEILIGHETER
FLYTTEVASK – KLIKK FOR Å FÅ MER INFORMASJON
RENGJØRING I HELGENE
RENGJØRING VED UTLEIE F.EKS. AIRBNB
RENGJØRING ETTER OPPUSING
• RENGJØRING ETTER SKADER •
ELLER UVENTEDE
HENDELSER
• JULEVASK
RENGJØRING FØR ELLER ETTER SELSKAPER
STYRKING

Vi lager individuelle tilbud for alle tjenester avhengig av kundens behov, eiendommens storrelse ogb frekvensen pa tjenesten. Skriv til oss i dag

Hvis du er fornøyd med tjenestene våre, anbefal oss til venner! – Du får da én rengjøring gratis 😊

Copyright © Tina Rengjøring 2022