Om oss

Firmaet Tina Rengjøring driver med profesjonell rengjøring. Vi tilbyr tjenester innenfor kompleks rengjøring av leiligheter, huser, kontorer, handlearealer og andre offentlige objekter. Daglig renhold, flyttevask, vask etter oppusing – det er bare noen av våre tjenester Vi jobber i Oslo, Bærum, Asker, Lørenskog, Lillestrøm og området.
Vi legger vekt på å tilby tjenester av høyest kvalitet. Vårt mål er et langvarig samarbeid med våre kunder og deres fornøyelse. Derfor:
• Vi stadig utvikler vårt tilbud for å best møte deres behov.
• Vi disponerer eget spesielt utstyr og midler som trengs for å gjøre huset rent. Vi bruker renholdsmidler og utstyr fra kjente produsenter. Etter ønske bruker vi produkter utnevnt eller levert av kunden.

• Våre ansatte vitner om oss. Vi gjør alt mulig for at de er godt forberedt til å utføre sine plikter og er pålitelige på alle måter. Rengjøringsarbeid er utført av godt kvalifiserte mennesker som er rettferdige, hyggelige og har stor erfaring.
• Vi er åpne for forskjellige samarbeidsmåter, vårt mål er å best møte våre kundenes ulike behov og videre oppnå gjensidig fornøyelse og tilfredstillelse.
Du kan gjerne møte med vår konsulent som skal presentere vårt detaljerte tilbud og tilpasse det til dine egne behov. Møtet er gratis og uforpliktene.
Vi er svært kvalitetsorienterte, og det ligger i vår yrkesstolthet å levere skikkelig arbeid. Vi vet hvordan vi skal holde et gulv skinnende til enhver tid, på mest tidsbesparende måte, og vi legger funksjonelle planer for vedlikeholdet. Profesjonalitet gjennom fornuftige vurderinger, kvalifiserte folk og godt utstyr, bidrar til en gunstig avtale for kunden. Dyktige medarbeidere er en forutsetning for at kunden får et riktig renhold. Våre ansatte får opplæring tilpasset hvert enkelt arbeidssted og tidligere erfaringer. Alle får tett oppfølging av arbeidsleder. Fyttevask oslo, daglig renhold, vaskehjelp oslo, rengjøring- Tina Rengjøring. Vi løser renholdsoppgaven – og det er praktisk å kunne forholde seg til det. Målet vårt er å være best innen renhold!!!

Copyright © Tina Rengjøring 2022