Rengjøring Lillestrøm

Hvis du leter etter et selskap som arbeider med rengjøring Lillestrøm, har du kommet til rett side. Vi tilbyr omfattende rengjøringstjenester for individuelle kunder og selskaper. Samtidig garanterer vi den høyeste kvaliteten på tjenestene våre utført av kvalifisert personell.

Vi lager rengjøring Lillestrøm profesjonelt og pålitelig. Vi sørger for at omfanget av tjenestene våre tilpasses kundenes behov. Før vi utfører oppgavene, gjennomfører vi et intervju med klienten angående kravene til rengjøring Lillestrøm.

Omfanget av rengjøring Lillestrøm varierer, for det meste tjenester som støvfjerning fra møbler og husholdningsapparater, vedlikehold med antistøvmidler. Støvsuging av tepper og tepper, rengjøring av gulv og paneler, rengjøring av glassflater og speil, rengjøring av kjøkken, bad og sanitærrom samt trapper, balkonger og terrasser.

I tilbudet om rengjøring Lillestrøm finner du også tilleggstjenester og rengjøring i eksepsjonelle situasjoner, som for eksempel renovering, fester, sammenbrudd eller høytid. Vi behandler hver rengjøring Lillestrøm individuelt. Vi bruker kun profesjonelt utstyr og produkter av høyeste kvalitet. Sjekk tilbudet vårt og velg en rengjøringstjeneste som er skreddersydd etter dine behov.

rengjøring Lillestrøm rengjøring Lillestrøm
Tina Rengjøring – Tina Andrzejewska, tina.rengjoring@gmail.com, tlf. 462 70 626.
Daglig renhold og vaskehjelp i Oslo- Vi gjør vårt beste til å svare på kundens behov og forventninger,til og med mest krevende kunder.
All rights reserved.