Priser

I de aller fleste tilfeller fastsetter vi priser etter å ha blitt kjent med deres individuelle behov. Ta gjerne kontakt med vår representant på telefon eller e –post. Etter å ha fått kjennskap til detaljer, skal vi presentere et pristilbud.

Prisen for tjenesten fastsetter vi individuelt etter:

  • Fast renhold - fra 310 kr eks mva/ per timer/ per person
  • Grunndig rengjøring av leiligheter og hus etter
    oppusing og flytting- fra 55 kr pr kvm eks mva eller 450 kr eks mva /per time/ per person
  • Vinduspuss med rammer og vinduskarm - prisen avtales individuelt

Ekstra kostnader belastes for bomstasjoner og parkering.

Bonnering gir reduksjon av tjenestepris. Vi er et fleksibelt firma åpent for kundenes innspill/forslag og eventuelle prisforhandlinger :)

Send gjerne forespørsel med ordredetaljer. Vi skal beregne tjenestepris og forberede vårt tilbud. For faste kunder og store oppdrag har vi prisavlag og avtalte priser.


Vi er svært kvalitetsorienterte, og det ligger i vår yrkesstolthet å levere skikkelig arbeid. Vi vet hvordan vi skal holde et gulv skinnende til enhver tid, på mest tidsbesparende måte, og vi legger funksjonelle planer for vedlikeholdet. Profesjonalitet gjennom fornuftige vurderinger, kvalifiserte folk og godt utstyr, bidrar til en gunstig avtale for kunden. Dyktige medarbeidere er en forutsetning for at kunden får et riktig renhold. Våre ansatte får opplæring tilpasset hvert enkelt arbeidssted og tidligere erfaringer. Alle får tett oppfølging av arbeidsleder. Fyttevask oslo, daglig renhold, vaskehjelp oslo, rengjøring- Tina Rengjøring. Vi løser renholdsoppgaven - og det er praktisk å kunne forholde seg til det. Målet vårt er å være best innen renhold!!!

Tina Rengjøring – Tina Andrzejewska, tina.rengjoring@gmail.com, tlf. 462 70 626.
Daglig renhold og vaskehjelp i Oslo- Vi gjør vårt beste til å svare på kundens behov og forventninger,til og med mest krevende kunder.
All rights reserved.