Flyttevask asker

Vårt firma ble opprettet for å hjelpe mennesker i hverdagssituasjoner. Hvis du bytter leilighet og er redd for rengjøringsarbeid knyttet til det, eller hvis du bytter leietaker og trenger å rydde opp i rommet, kan du kontakte oss. Vi er her for å hjelpe. Vi lager en flyttevask asker for deg!

Vi tilbyr rengjøring av forskjellige rom. Vi gir en garanti for hver flyttevask asker, slik at du kan være sikker på at du vil motta den beste kvaliteten. Hver flyttevask-asker behandles individuelt, og vi bruker kun profesjonelt utstyr og kjente vaskemidler. Vi ansetter erfarent, kvalifisert personell. Tjenesten betales enkeltvis, uten forskuddsbetaling.

Etter at vi er ferdige med arbeidet, er alt rent og ryddig. De som er interessert finner i vårt tilbud rengjøring av rom, bad og kjøkken. Hvis du leter etter et selskap som vil håndtere profesjonell flyttevask asker, har du kommet til rett sted. Det er verdt å ringe og be om et individuelt tilbud. Vi vil definitivt oppfylle dine forventninger.

flyttevask asker flyttevask asker
Tina Rengjøring – Tina Andrzejewska, tina.rengjoring@gmail.com, tlf. 462 70 626.
Daglig renhold og vaskehjelp i Oslo- Vi gjør vårt beste til å svare på kundens behov og forventninger,til og med mest krevende kunder.
All rights reserved.